Investeren in de toekomst en presteren met plezier

Werken bij RBOB

Bij RBOB staan we voor openbaar onderwijs. Voor kansen voor ieder kind. Die kansen bieden we samen met al onze scholen in de Kempen. Hoe we dat doen? Met ondernemende leerkrachten. Mensen met uiteenlopende talenten. Maar altijd met het talent om kinderen tot bloei te laten komen. Op hun eigen manier. Wij werken met leerKRACHTEN zoals jij! Wij faciliteren zodat ook jij je kunt blijven ontwikkelen.
 
Samen goede dingen doen. Met uitstekend onderwijs in ieder kind het beste naar boven halen. Bevlogen en betrokken. Dat is de kracht van RBOB. Samen vormen we een leernetwerk vol ontwikkelkracht. Van daaruit kan elke school en ieder kind groeien en bloeien. Vanuit eigenheid zonder keurslijf. Toegankelijk en toekomstgericht.
 
Werken en leren op een van de RBOB-scholen betekent ruimte voor plezier, initiatief en ambitie. We dagen je uit, we inspireren je en we tonen lef om ook buiten de gebaande paden te kijken. In het belang van toekomstbestendig onderwijs. Samen scheppen we daarvoor een veilige, warme omgeving. In de klas, in het team en in de stichting vinden we verbinding daarom heel belangrijk. We geven je ruimte. Het is aan jou om die te pakken.